تاریخ انتشار: 1395/12/28 10:02
کد خبر: 222293

خادم: اشکالاتی در تیم ملی کشتی فرنگی وجود دارد که باید رفع شود

رئیس فدراسیون کشتی گفت: در مجموع اشکالاتی در تیم ملی کشتی فرنگی وجود دارد که باید با کسب نظر از اعضای شورای فنی و حمایت تمامی خانواده کشتی فرنگی مرتفع شود.
خادم: اشکالاتی در تیم ملی کشتی فرنگی وجود دارد که باید رفع شود

و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، رسول خادم، رئیس فدراسیون کشتی درباره عملکر تیم ملی  کشتی فرنگی در رقابت‌های جام جهانی اظهار داشت: از مبارزات بیشتر فرنگی‌کاران در جام جهانی رضایت دارم.  این نیروهای جوان، نترس و با تمام وجود در مقابل حریفان قدرتمند خود به ویژه کشتی‌گیران مدعی و عنوان‌دار روس و تیم با تجربه ترکیه مبارزه کردند.

وی ادامه داد: این مبارزات نشان داد که نسل جدید کشتی فرنگی ایران در مسیر نسل پرافتخار پیشین در حرکت است و در صورت حمایت با برنامه و منطقی، تکیه بر اصل مسابقات انتخابی و رعایت اصول حرفه‌ای و اخلاقی می‌تواند از مدعیان اصلی رقابت‌های بزرگ بین‌المللی در مسابقات جهانی روبرو تا المپیک 2020 باشد.

خادم تصریح کرد: از طرف دیگر حرکت علی اشکانی به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی حرکتی رو به جلو بوده است. او تلاش زیادی برای بهبود و رشد برنامه‌های تیم ملی جوان خود  داشته که بطور حتم ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: در مجموع اشکالاتی وجود دارد که باید با کسب نظر از اعضای شورای فنی و حمایت تمام خانواده کشتی فرنگی مرتفع شود تا این حرکت مناسب به شکل مطلوبی دنبال شود.

رئیس فدراسسون کشتی افزود: در صورت نیاز تعداد اعضای شورای فنی تکمیل و کادر فنی هم تقویت خواهد شد.

خادم در مورد مسائل داوری در دیدار ایران و روسیه گفت: وقتی بوعزیز نایب رئیس کمیته داوران اتحادیه جهانی، پس از مسابقه وزن 59 کیلوگرم،  به داوران این مسابقه  به خاطر ندادن اخطار و امتیاز به نفع کشتی‌گیر ایرانی تذکر می‌دهد و در واقع ناداوری در حق کشتی‌گیر 59 کیلو ایران را بیان می‌کند، انتظار می‌رود در ادامه رقابت‌ها توازن را در ابهامات قضاوت بعدی در نظر بگیرد. متاسفانه این چنین نشد و در وزن 66 کیلوگرم هم این فضای یک طرفه در داوری تکرار شد. ما در این زمینه اعتراض خود را به تورلیخانوف نماینده اتحادیه جهانی اعلام کردیم و وی به این موضوع اذعان داشت و قطعا در گزارش خود لحاظ می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مناسبات داوری در اتحادیه جهانی کشتی، در چند دهه گذشته مسیری کاملا مستقل از نظر و نظارت اکثریت اعضا هیئت رئیسه را دنبال کرده است. برای تغییر در شرایط مذکور باید ساختار انتخاب کمیته داوران جهانی و سیستم چیدمان داوران برای مسابقات تغییر کند. به نظر می‌رسد با توجه به وضعیت موجود، چنین تغییری بیش از آنکه به منطق اداری و فنی نیاز داشته باشد، یک مبارزه سیاسی تمام عیار و طولانی می‌خواهد. البته به طور قطع کمتر عضوی حاضر است هزینه‌های این گونه مبارزات را بدهد.

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://fartakvarzeshi.com/d/2xvqdl

اخبار مرتبط



آخرین اخبار


خط و نشان روسیه برای ایران