تراکتور و سپاهان؛ سقوط ستاره‌ها در آغاز لیگ برتر!

قهرمان و نایب‌قهرمان فصل قبل حالا پایین جدول گیر کرده‌اند!

به گزارش فرتاک ورزشی؛ لیگ بیست‌وپنجم برای دو تیم پرادعا، تراکتور و سپاهان، شروعی مثل کابوس داشته است. تیم‌هایی که با خرج‌های سنگین و فهرستی پر از ستاره به میدان آمدند، حالا بعد از فقط دو هفته لیگ، به رده‌های یازدهم و دوازدهم جدول سقوط کرده‌اند و سوژه اصلی کری‌خوانی هواداران رقیب شده‌اند.

تراکتور، همان تیمی که فصل گذشته جام قهرمانی را بالای سر برد، در گام اول مغلوب استقلال شد و در دومین بازی هم مقابل مس رفسنجان متوقف شد. یک امتیاز از دو بازی برای تیمی که بازیکنان میلیاردی دارد، چیزی جز ناکامی و دلخوری هواداران تبریزی به همراه نداشت.

سپاهان هم شرایطی مشابه دارد. شاگردان محرم نویدکیا در هفته نخست برابر ملوان بندرانزلی به تساوی رضایت دادند و در هفته دوم مغلوب پرسپولیس شدند. تیمی که همیشه یکی از مدعیان اصلی قهرمانی بوده، حالا تنها یک امتیاز اندوخته و هوادارانش در شوک فرو رفته‌اند.

این روزها پرسپولیسی‌ها و استقلالی‌ها در فضای مجازی بی‌وقفه به رقبای سنتی خود طعنه می‌زنند. قرمزها با خوشحالی از برد مقابل سپاهان یاد می‌کنند و آبی‌ها از شکست دادن تراکتور حرف می‌زنند؛ هر دو گروه هم سقوط این دو تیم پرستاره به پایین جدول را «شیرین‌ترین اتفاق آغاز فصل» می‌دانند.

باید دید تراکتور و سپاهان می‌توانند خود را از این بحران نجات دهند یا اینکه در ادامه لیگ هم به حاشیه و ناکامی گرفتار می‌شوند. هر چه باشد، هواداران رقیب فعلاً حسابی سرگرم کری‌خوانی با «ستاره‌های خاموش» لیگ هستند.