نجات ژاپنی‌ها در جام امپراتوری با ضربه مهاجم تازه‌نفس پرسپولیسی

تیم ژاپنی آویسپا فوکوکا در روزی که یک قدم تا حذف فاصله داشت، با پنالتی دقیق مهاجم ایرانی خود به مرحله بعد رسید.

به گزارش فرتاک ورزشی؛ شهاب زاهدی مهاجم ایرانی تیم آویسپا فوکوکا پس از پشت سر گذاشتن دوران غیبت و عمل جراحی، بار دیگر با نمایش موفقیت‌آمیز خود در ژاپن خبرساز شد و با گلزنی در جام امپراتوری، عامل شادی هواداران باشگاه شد.

این بازیکن که به دلیل عمل فتق و ممنوعیت پرواز از ایران، مدتی دور از میادین بود، با بازگشت به ژاپن بلافاصله به ترکیب تیم آویسپا فوکوکا اضافه شد و در مسابقه حساس جام امپراتوری، با موفقیت ضربه پنالتی تیمش را تبدیل به گل کرد.

ستاره ایرانی که فصل گذشته نیز عنوان بهترین گلزن باشگاه آویسپا فوکوکا را به دست آورد و عملکرد درخشانی در جی‌لیگ و جام امپراتوری داشت، بار دیگر در این تورنمنت گلزنی کرد تا تیمش راهی مرحله یک‌هشتم نهایی شود.

آویسپا فوکوکا که در دیدار مقابل گیراوانز کیتاکیوشو در آستانه حذف از جام امپراتوری قرار داشت، با گل پنالتی سرنوشت‌ساز مهاجم ایرانی خود از سقوط نجات پیدا کرد و مانع از رقم خوردن شگفتی شد.

این بازیکن با این گل، بازگشتی درخشان به میادین فوتبال ژاپن داشت و شادی پس از گلش با استقبال گرم دروازه‌بان و هم‌تیمی‌ها همراه شد و شور و نشاط را به اردوی آویسپا بازگرداند.