به پویش «نه به تصادف» بپیوندید

هشدار سرپرستار اورژانس: الکل و روانگردان، قاتلان جاده‌های نوروزی!

سرپرستار بخش اورژانس بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) تهران، با هشدار نسبت به افزایش تصادفات در ایام نوروز، مصرف الکل و داروهای روانگردان را از عوامل اصلی این حوادث برشمرد.

منهای ورزش؛ الهام معیری‌پور، سرپرستار بخش اورژانس بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) تهران، با اشاره به پویش «نه به تصادف!»، مصرف الکل و داروهای روانگردان را از عوامل اصلی تصادفات رانندگی و از دست رفتن هموطنان دانست.

وی با تأکید بر نقش مهم عامل انسانی در بروز تصادفات جاده‌ای، ارتقای فرهنگ ایمنی را در کاهش این حوادث مؤثر دانست. معیری‌پور با بیان اینکه استفاده از تلفن همراه، صحبت در خودرو و مشاجرات از دیگر عوامل مهم تصادفات هستند، افزود: متأسفانه بسیاری از تصادفات در اورژانس این بیمارستان ناشی از مصرف مشروبات الکلی و داروهای روانگردان است.

وی با توجه به نزدیک شدن به تعطیلات نوروز و کمبود نیروی پرستاری در این ایام، از مردم خواست با رعایت نکات ایمنی در رانندگی، به کادر درمان کمک کنند.

معیری‌پور با اشاره به شرایط خاص بیمارستان‌ها در تعطیلات نوروز، مدیریت منابع و تجهیزات را در این زمان دشوار دانست و تأکید کرد که رعایت ایمنی و احتیاط بیشتر، هم به نفع مردم و هم به نفع بیمارستان‌ها است.

وی همچنین به فشار روحی کادر درمان در اطلاع‌رسانی حوادث به خانواده‌های حادثه‌دیدگان و بار روانی بالای تصادفات، به‌ویژه تصادف جوانان با موتورسیکلت، اشاره کرد.

معیری‌پور با بیان خاطره‌ای تلخ از تصادف یک جوان موتورسوار که در اثر گوش دادن به موسیقی هیجان‌انگیز جان خود را از دست داد، به آسیب‌های جبران‌ناپذیر جسمی و روانی ناشی از تصادفات، از جمله قطع عضو و زندگی نباتی، اشاره کرد.

وی همچنین به آسیب‌پذیری کودکان در تصادفات، از جمله فوت یک کودک شش ساله در اثر سهل‌انگاری پدر، اشاره کرد.