صدر جدول یکدست قرمز؛ پرسپولیس با پیروزی شیرین، سال را با صدرنشینی به پایان میرساند!
هواداران پرسپولیس با استقبال پرشور خود از این دیدار، شاهد پیروزی تیم محبوبشان و صعود به صدر جدول لیگ برتر بودند.
به گزارش فرتاک ورزشی؛ در هفته بیست و سوم رقابتهای لیگ برتر فوتبال، تیم پرسپولیس تهران در ورزشگاه آزادی و در حضور پرشور هوادارانش، موفق شد با نتیجه 2 بر 0 تیم ملوان بندرانزلی را شکست دهد و با کسب 47 امتیاز، به صدر جدول ردهبندی صعود کند.
گلهای پرسپولیس در این دیدار توسط علی علیپور و سردار دورسون به ثمر رسید. با این گل، علی علیپور با 10 گل زده، به تنهایی در صدر جدول گلزنان لیگ برتر قرار گرفت و صدر جدول را کاملاً قرمزپوش کرد.
پرسپولیس با این پیروزی، حداقل تا روز یکشنبه که تراکتور به مصاف گل گهر سیرجان میرود، صدرنشین لیگ خواهد بود. در صورتی که تراکتور در آن بازی به پیروزی نرسد، شاگردان اسماعیل کارتال سال را با صدرنشینی به پایان خواهند رساند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰