پرونده بیرانوند از کمیته انضباطی خارج شد؛ سرنوشت در دستان استیناف!

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آخرین وضعیت پرونده علیرضا بیرانوند را توضیح داد.

به گزارش فرتاک ورزشی؛ پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان این تیم، که از تابستان امسال به یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های انضباطی فوتبال ایران تبدیل شده، همچنان بلاتکلیف است.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس حدود یک ماه پیش از رسیدن پرونده به کمیته استیناف و اصلاح هزینه دادرسی توسط این کمیته خبر داد. با این حال، هنوز رأی نهایی و قطعی برای آن صادر نشده است.

ابوالفضل حسن زاده، رئیس کمیته انضباطی، در جدیدترین توضیحات خود تأکید کرد که برای اعلام رأی نهایی باید منتظر نظر کمیته استیناف بود و پرونده عملا از کمیته انضباطی خارج شده است.

حسن زاده در پاسخ به این سوال که آیا کمیته استیناف تشکیل جلسه داده یا خیر، گفت که فکر می‌کند در این خصوص جلسه‌ای برگزار شده باشد.

از طرفی، پرسپولیسی‌ها طولانی شدن انتظارشان برای صدور رأی را یکی از عوامل حواشی بازی با تراکتور عنوان کرده‌اند. حسین بادامکی در این باره گفته که به نظرش دلیل عمده حواشی ورزشگاه مقابل تراکتور، عدم صدور رأی پرونده بیرانوند بوده است.

با این حال، طبق توضیحات رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، به نظر می‌رسد که اهالی فوتبال فقط باید منتظر اعلام رأی کمیته استیناف در این باره باشند.