حردانی: ترجیح میدهم در مورد جداییام از استقلال سکوت کنم!
به گزارش فرتاک ورزشی؛ صالح حردانی، بازیکن تیم فوتبال استقلال، پس از پیروزی ۲ بر صفر تیمش برابر الریان قطر و صعود به مرحله یکهشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، در گفتوگو با خبرنگاران، ضمن ابراز خرسندی از این پیروزی، به برخی مسائل و حواشی پیرامون این دیدار نیز اشاره کرد.
حردانی در ابتدا ضمن تمجید از عملکرد بازیکنان در این مسابقه گفت: “خدا را شکر توانستیم یک بازی سنگین را با پیروزی پشت سر گذاشته و سه امتیاز کامل را به دست آوردیم. بازیکنان در این مسابقه سنگ تمام گذاشتند و توانستند با غلبه بر الریان قطر شادی را برای هواداران خود به ارمغان آورند.”
وی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص حذف پرسپولیس از این رقابتها گفت: “ما کاری به سایر تیمها نداریم و راه خود را ادامه میدهیم. سعی میکنیم در مرحله بعد نیز نتیجه خوبی بگیریم، هدف ما این است که با انگیزه زیادی در لیگ نخبگان آسیا به میدان برویم.”
حردانی در خصوص جداییاش از استقلال در ابتدای فصل نیز گفت: “حرف زیاد است اما ترجیح میدهم سکوت کنم و تمرکزم را بر روی استقلال بگذارم.”
به نظر میرسد صحبتهای حردانی کنایهای به برخی حواشی و انتقادات مطرح شده علیه تیم استقلال در آستانه این دیدار بوده است. با این حال، بازیکنان این تیم با ارائه نمایشی مقتدرانه و کسب پیروزی، پاسخ محکمی به منتقدان خود دادند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰