گل‌محمدی از حاشیه‌ها عذرخواهی کرد؛ حضور در کمیته اخلاق برای شفاف‌سازی!

یحیی گل‌محمدی، سرمربی سابق پرسپولیس، با عذرخواهی از هواداران و افشین پیروانی، اعلام کرد که برای شفاف‌سازی در خصوص ماجرای جادوگری، به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال خواهد رفت.

به گزارش فرتاک ورزشی؛ یحیی گل‌محمدی، سرمربی سابق و افشین پیروانی، سرپرست فعلی پرسپولیس، به دلیل اظهارات گل‌محمدی در خصوص جادوگری، به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال احضار شدند.
گل‌محمدی در واکنش به این احضار، ضمن عذرخواهی از هواداران و افشین پیروانی، تأکید کرد که صحبت‌هایش موجب سوءتفاهم شده است. او اعلام کرد که قصد ایجاد حاشیه نداشته و برای شفاف‌سازی موضوع، به کمیته اخلاق خواهد رفت.
گل‌محمدی با اشاره به اینکه موضوع مطرح شده مربوط به دوران اول مربیگری‌اش در پرسپولیس بوده، اعلام کرد که از هرگونه حاشیه در فوتبال بیزار است و می‌خواهد موضوع را به صورت شفاف به کمیته اخلاق توضیح دهد.
او همچنین تأکید کرد که اجازه سوءاستفاده از این موضوع را به برخی جریان‌سازی‌ها نخواهد داد.