کارشناسی داوری آلومینیوم – پرسپولیس؛ قضاوت بدون حاشیه!
به گزارش فرتاک ورزشی؛ حیدر سلیمانی، کارشناس داوری فوتبال، در گفتوگویی به بررسی قضاوت احمد محمدی در دیدار آلومینیوم اراک و پرسپولیس پرداخت. او با اشاره به اینکه بازی صحنه خاصی نداشت که داور به چالش کشیده شود، گفت:گلهایی که زده شد، همانطور که در تصاویر تلویزیونی هم مشخص است، سالم بود و مشکلی نداشت. داور در طول بازی تصمیمات درستی اتخاذ کرد و به خوبی توانست بازی را کنترل کند.
سلیمانی همچنین به اخطار فرشاد احمدزاده به خاطر تمارض اشاره کرد و گفت:داور یک اخطار به فرشاد احمدزاده به خاطر تمارض داد که تصمیم درستی بود. احمدزاده میخواست از داور پنالتی بگیرد، اما این کارها در زمانی که VAR وجود دارد نباید انجام شود و بازیکنان باید این حرکات را ترک کنند.
این کارشناس داوری در پایان صحبتهای خود، عملکرد احمد محمدی را در این دیدار قابل قبول دانست و گفت:در مجموع، داور در این دیدار قضاوت خوبی داشت و به نظرم نمره قابل قبولی میگیرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰