چالش‌های نظری‌جویباری در استقلال؛ زمان کم در مسیری سخت

علی نظری‌جویباری در شروع فعالیت خود در استقلال کار سختی برای حل مشکلات این تیم دارد.

تغییرات مدیریتی در استقلال موضوعی بود که از مدت‌ها قبل زمزمه‌های آن به گوش می‌رسید و سرانجام روز چهارشنبه به‌صورت رسمی اعلام شد. علی نظری‌جویباری، فریده شجاعی، علیرضا اسدی و محمودرضا بابایی 4 عضو جدید هیات‌مدیره استقلال هستند که در اولین اقدام هم فرشید سمیعی را از کار برکنار کردند تا نظری‌جویباری به عنوان مدیرعامل جدید آبی‌ها کارش را آغاز کند. او در شرایطی وارد باشگاه استقلال شده که نقل‌وانتقالات زمستانی در جریان است و در شروع کار خود، باید برای بستن تیمی قدرتمند تلاش کند.

ترمیم اسکواد، اولین توقع از مدیر جدید

استقلال نیم‌فصل اول رقابت‌های لیگ برتر را در شرایطی به پایان رساند که با کسب تنها 18 امتیاز در رتبه نازل دهم قرار گرفت و نتوانست انتظارات هوادارانش را برآورده کند. آبی‌پوشان در بسیاری از دیدارهای خود با مشکل کمبود بازیکن مواجه بودند و از مدت‌ها قبل مشخص بود که این تیم قصد دارد در نقل‌وانتقالات زمستانی چند بازیکن جدید جذب کند. در زمان مدیریت فرشید سمیعی این باشگاه مذاکراتی برای جذب چند بازیکن انجام داد ولی منجر به امضای قرارداد نشد و حالا نظری‌جویباری باید این وظیفه خطیر را بر عهده بگیرد. بدون شک اولین توقع هواداران استقلال از مدیرعامل جدید این است که با جذب چند بازیکن جدید بتواند اسکواد ناقص آبی‌ها را ترمیم کند.

سمیعی فعلا ماندنی شد اما …

با توجه به اینکه امور نقل‌وانتقالاتی باشگاه استقلال زیر نظر فرشید سمیعی انجام می‌شد، اعضای جدید هیات‌مدیره تصمیم گرفتند او پس از برکناری، به عنوان مشاور نقل‌وانتقالاتی در باشگاه باقی بماند. با وجود این تصمیم اما به نظر می‌رسد کار نظری‌جویباری همچنان سخت باشد و با توجه به اینکه تیم‌ها در نقل‌وانتقالات زمستانی حاضر به فروش بازیکن نیستند، او با چالش بزرگی برای جذب نفرات مدنظر پیتسو موسیمانه مواجه خواهد شد. پیش از این شایعاتی در خصوص اختلاف موسیمانه با مدیران قبلی استقلال بر سر جذب چند بازیکن هم به گوش می‌رسید و باید نظری‌جویباری چه سیاستی در این خصوص خواهد داشت.

جلب اعتماد موسیمانه در گام دوم

هواداران استقلال در سال‌های گذشته خاطره خوشی از تغییر مدیریت در میانه فصل ندارند. در زمان سرمربیگری آندره‌آ استراماچونی و ریکاردو سا پینتو، این 2 سرمربی پس از تغییر در مدیریت با نفرات جدید ارتباط خوبی نداشتند و این موضوع حواشی زیادی را به همراه داشت. استراماچونی با علی خطیر ارتباط خوبی برقرار کرده بود و پس از جدایی او بود که تصمیم به جدایی و فسخ قرارداد گرفت. درباره سا پینتو هم گفته می‌شد بعد از برکناری مصطفی آجورلو قصد داشت قراردادش را فسخ کند و وقتی ماندنی شد هم با مدیران جدید اختلافات شدیدی داشت.

حالا با توجه به برکناری احمد شهریاری و فرشید سمیعی، 2 مدیری که در حصور موسیمانه نقش داشتند، باید دید نظری‌جویباری برای جلب اعتماد سرمربی آفریقایی چه اقدامی خواهد کرد. او در مصاحبه اخیر خود کاملا از این سرمربی حمایت کرده و تلاشش این بود که نشان دهد می‌خواهد با این سرمربی تعامل کند.