نظری جویباری: سرپرست استقلال با نظر ساپینتو انتخاب می‌شود؛ او پرشور است نه عصبانی!

مدیرعامل باشگاه استقلال از بررسی گزینه های مدنظر باشگاه و سرمربی برای انتخاب سرپرست جدید تیم خبر داد.

به گزارش فرتاک ورزشی؛ بحث انتخاب سرپرست جدید برای تیم استقلال پس از اعلام جدایی قطعی ایمان عالمی، وارد فاز جدی‌تری شده است. در حالی که گزینه‌های متعددی از جمله مهدی هاشمی‌نسب، رضا حسن‌زاده، بیژن طاهری و بهتاش فریبا مطرح هستند و هواداران نیز نظرات متفاوتی دارند، علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال، به این موضوع واکنش نشان داده است.

دفاع از ساپینتو: او پرشور است، نه عصبانی!

نظری جویباری در واکنش به اظهارات یک پیشکسوت که گفته بود برای کنترل ساپینتو به “یک کلانتری” نیاز است، گفت: “این حرف‌ها دیگر بی‌انصافی است. قبول دارم که عصبانی است اما نگاه به رفتارهای او باید منصفانه باشد. مثلاً آنچه در فینال جام حذفی جلوی پرسپولیس اتفاق افتاد. شاید اگر ما هم بودیم بدتر از آن رفتار می‌کردیم. دقیقه آخر تیمش گل مساوی را زده و به بازی برگشته اما هنوز هم کسی نفهمیده ساپینتو چرا بلافاصله اخراج شد!”

مدیرعامل استقلال در ادامه به تمجید از انگیزه و شور کاری ساپینتو پرداخت: “بالاخره هر کسی ظرفیت خودش را دارد. من نمی‌گویم ساپینتو عصبانی است، می‌گویم پرشور است. به عنوان مثال، این مربی دیروز صبح و عصر تمرین داشت اما ساعت ۹ و نیم شب به من زنگ زد و گفت می‌توانم شما را ببینم؟ ساعت ۱۰ به هتل رفتم و تا ساعت یک و نیم نصف شب جلسه ما طول کشید.”

او تأکید کرد: “این شور و حرارت اگر در رابطه با بی‌انضباطی است باید کنترل شود اما اگر در رابطه با هیجان تیم است باید تقویت شود. این را قبول دارم. ساپینتو انرژی مثبت بالایی دارد. وقتی این مربی همان روز اول به من می‌گوید سیستم مدنظرش ۳-۳-۴ است و لیست بازیکنانش را مشخص کرده یعنی فکر همه جا را کرده است.”

روند انتخاب سرپرست جدید

نظری جویباری در خصوص انتخاب سرپرست جدید نیز توضیح داد: “درباره انتخاب سرپرست با ایشان (ساپینتو) جلسه داشتم و سه چهار نفر را معرفی کردم. ایشان هم دو سه نفر را به ما معرفی کرده. باید بنشینیم و با هم به انتخاب نهایی برسیم. قرار نیست با ساپینتو کلنجار برویم. وظیفه من این است که آرامش را برای او تامین کنم تا در نهایت، تیمم نتیجه بگیرد. وگرنه اینکه هاشمی‌نسب یا حسن‌زاده یا فریبا و هر کسی دیگر بنشیند من استقبال می‌کنم.”

این اظهارات نشان می‌دهد که باشگاه استقلال در تلاش است تا با ایجاد هماهنگی کامل با سرمربی جدید، شرایطی آرام و حرفه‌ای را برای موفقیت تیم در فصل آتی فراهم کند.