مستطیل سبز، صحنه یک وداع غمانگیز: فوتبالیست چینی، در اوج آرزوها، خاموش شد!
یک ضربه ناگهانی، سرنوشت یک فوتبالیست جوان چینی را به کلی تغییر داد. او که روزی در آکادمی بایرن مونیخ رویاهایش را دنبال میکرد، اکنون در بستر مرگ آرمیده است.
به گزارش فرتاک ورزشی؛ گو جیاکسوان، فوتبالیست 18 ساله چینی، پس از 44 روز مبارزه با مرگ، در بیمارستانی در پکن جان باخت. او در یک بازی دوستانه در اسپانیا، بر اثر ضربهای که به سرش وارد شد، دچار مرگ مغزی شده بود.
جیاکسوان، که سابقه حضور کوتاه مدت در آکادمی بایرن مونیخ را داشت، در یک بازی دوستانه در اسپانیا، بر اثر برخورد زانوی بازیکن حریف به سرش، به شدت مصدوم شد.
او بلافاصله به بیمارستان منتقل شد، اما تلاش پزشکان برای نجات جان او بینتیجه ماند. با این حال، والدینش او را به چین منتقل کردند، به امید اینکه شاید در کشور خودشان، معجزهای رخ دهد.
اما تقدیر، سرنوشت دیگری را برای او رقم زده بود. جیاکسوان، پس از 44 روز مبارزه با مرگ، در میان اندوه خانواده و دوستدارانش، برای همیشه خاموش شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰