لورکوزن در کمین ستاره‌های سابق تن‌هاخ؛ آنتونی و گارناچو در رادار قهرمان بوندسلیگا

گزارش‌ها از آلمان حکایت از آن دارد که اریک تن‌هاخ، سرمربی جدید بایر لورکوزن، برای تقویت تیم خود، نظر مثبتی به جذب آنتونی و آلخاندرو گارناچو، دو بازیکن منچستریونایتد، دارد و احتمال انتقال آن‌ها به بوندسلیگا قوت گرفته است.

باشگاه بایر لورکوزن، قهرمان بوندسلیگای آلمان، به دنبال تقویت فهرست بازیکنان خود برای فصل آتی است و نام دو بازیکن منچستریونایتد، آنتونی و آلخاندرو گارناچو، به عنوان گزینه‌های احتمالی مطرح شده است.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده در کیکر، این علاقه به جذب بازیکنان یونایتد، مستقیماً با حضور اریک تن‌هاخ روی نیمکت لورکوزن مرتبط است. سرمربی هلندی که پیش از این در منچستریونایتد با این دو بازیکن کار کرده، اکنون تمایل دارد تا آن‌ها را در چالش جدیدش در بوندسلیگا نیز همراه داشته باشد. او به ویژه شناخت عمیقی از آنتونی دارد که سابقه همکاری با او در آژاکس را نیز در کارنامه خود دارد.

با این وجود، انتقال آلخاندرو گارناچو، وینگر جوان آرژانتینی، به لورکوزن، با توجه به گزارش‌های مربوط به علاقه تیم‌های ایتالیایی به او، احتمالاً کار آسانی نخواهد بود.

آنتونی، وینگر برزیلی، در نیم‌فصل دوم گذشته به صورت قرضی برای رئال بتیس به میدان رفت و در مجموع ۴۰ بازی در فصل قبل، موفق به ثبت ۱۰ گل و ۵ پاس گل شد و با تیم اسپانیایی تا فینال لیگ کنفرانس اروپا نیز پیشروی کرد.

آلخاندرو گارناچو نیز فصل پرفروغی را در منچستریونایتد سپری کرد و در ۵۸ مسابقه، ۱۱ گل به ثمر رساند و ۱۰ پاس گل داد. گفته می‌شود که اختلاف نظر او با روبن آموریم، سرمربی سابقش، یکی از دلایل احتمالی جدایی او از جمع شیاطین سرخ است.

اریک تن‌هاخ، سرمربی هلندی که پس از جدایی از منچستریونایتد در اکتبر ۲۰۲۴ هدایت هیچ تیمی را بر عهده نگرفته بود، با قراردادی تا سال ۲۰۲۷ به عنوان سرمربی جدید بایر لورکوزن منصوب شد تا جانشین ژابی آلونسو شود و فصل جدیدی را در دوران مربیگری خود آغاز کند.