غیبت مسی در بازی حساس اینترمیامی

لیونل مسی قادر به همراهی اینترمیامی در دیدار برابر پوماس نخواهد بود.

ماسکرانو نیمه شب گذشته به وقت ایران در نشست خبری تایید کرد که مسی در دیدار پیش‌ روی اینترمیامی مقابل پوماس حضور نخواهد داشت، چرا که در دومین بازی این تیم در لیگز کاپ برابر نکاکسا دچار مصدومیت شده است و فعلا قادر به همراهی تیمش در ادامه این مسابقات نیست.

با وجود این اتفاق، این سرمربی آرژانتینی اطمینان داد که مصدومیت مسی جدی نیست و او به‌ زودی به میادین بازخواهد گشت. ماسکرانو در این نشست خبری گفت: «دیروز با او صحبت کردم. مصدومیت جزئی است. در دل این خبر بد، نکته مثبتی وجود دارد. البته ما دوست نداریم او را در ترکیب نداشته باشیم اما از تعیین زمان دقیق بازگشت هم پرهیز می‌کنیم.

2207371

او بازیکن خاصی است و معمولاً خیلی سریع ریکاوری می‌کند، بنابراین روند بهبودش را روز به‌ روز پیگیری می‌کنیم. برای بازی فردا قطعاً در دسترس نخواهد بود اما بعد از آن بسته به نتایج تست‌های پزشکی، وضعیتش را بررسی خواهیم کرد تا زمان بازگشتش مشخص شود.»

اینترمیامی در حال حاضر با پنج امتیاز در رتبه سوم گروهش قرار دارد و کسب پیروزی در این دیدار، صعود آنها به مرحله یک‌ چهارم نهایی لیگز کاپ را قطعی خواهد کرد.