عطایی: اشتباه کمتری داشتیم و امشب شانس با ما یار بود

سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان گفت: در ست پنجم اشتباه کمتری انجام دادیم و کمی هم شانس یار ما بود.

بهروز عطایی، سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان در مورد پیروزی 3 بر 2 تیمش مقابل شهداب در بازی دوم از سری فینال لیگ برتر اظهار داشت: بازی فینال، ویژگی‌های خاص خودش را دارد و خیلی سخت است.

سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان ادامه داد: ما بازی اول را باخته بودیم و اگر اتفاقی جز پیروزی برای ما می‌افتاد، همه چیز تمام بود. وقتی دو ست را بردیم و ست سوم را واگذار کردیم، حس کردم تیمم از نظر نظم ذهنی کمی متزلزل شد و سطح فنی برخی بازیکنانم به شدت افت کرد.

عطایی گفت: تمام تلاش من این بود که در ادامه بازیکنانم را از نظر ذهنی آماده کنم. تیم حریف هم تمام وجودش را گذاشت و فوق‌العاده بازی کرد تا قهرمان شود. ما در ست پنجم اشتباه کمتری انجام دادیم و کمی هم شانس یار ما بود.

سرمربی پیشین تیم ملی تصریح کرد: بازی سوم بسیار سخت خواهد بود و هیچ تیمی از قبل، برنده نیست. ما سعی می‌کنیم از تمام توانایی خودمان استفاده کنیم و موفق شویم. کار گروهی دو تیم باعث شد بازی زیبایی از کار در بیاید.