سرمربی تیم ملی امید همچنان نامشخص

با اعلام مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی تیم امید هنوز جمع‌بندی لازم صورت نگرفته است.

از مدت‌ها قبل بحث انتخاب سرمربی تیم امید ایران در محافل خبری داغ بوده است. در این خصوص گزینه‌هایی نیز به میان آمده اما مدیران فدراسیون هنوز به جمع‌بندی نرسیده‌اند.

با وجود اینکه تیم امید در خردادماه باید اولین اردوی خود در راه المپیک 2028 را برگزار کند، اما مسئولان فدراسیون برای انتخاب سرمربی همچنان در حال رایزنی و مذاکره هستند.

امیرمهدی علوی، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال، درباره روند انتخاب سرمربی تیم امید ایران گفت: «جلسات مرتبط با تیم امید نیز در حال برگزاری است و ان‌شاءالله به‌زودی سرمربی این تیم معرفی خواهد شد.»

این در حالی است که از فدراسیون فوتبال خبر می‌رسد سیدمجتبی حسینی سرمربی کنونی آلومینیوم اراک اصلی ترین گزینه هدایت امیدها است اما هنوز پاسخ مثبت به فدراسیون فوتبال نداده است.