خواسته هواداران از مالکان استقلال؛ با متوسطها قرارداد نبندید
در سالهای اخیر کم بازیکنانی که در حد باشگاه استقلال نبودند با این باشگاه قرارداد بستند و متأسفانه اشتباهات مدیران و ارزیابی نادرست و احساسی مربیان و گاه توجه به سفارشها سبب شد که سیل بازیکنان متوسط و حتی ضعیف به این باشگاه گسیل شود.
درگذشته بازیکنانی همچون سعید مهری و عارف غلامی بدون اینکه کمترین شایستگی برای تصاحب پیراهن استقلال داشته باشند، فرصت بازی در ترکیب یکی از بزرگترین تیمهای تاریخ فوتبال ایران و حتی آسیا را به دست آوردند. مهری و غلامی که حامیانی در داخل باشگاه استقلال نیز داشتند در طول دورانی که پیراهن استقلال به تنشان بود، نتوانستند میان خود و هواداران اعتماد کافی را ایجاد کنند و در بازیهای بزرگ تبدیل به پاشنه آشیل تیم خود شدند و نتوانستند موفقیتی را رقم بزنند.
در ترکیب کنونی استقلال نیز از این طیف بازیکنان وجود دارد و بدون تعارف بازیکنانی مانند آرمان رمضانی و آرش رضاوند در طول دورانی که در فهرست استقلال بودند، موازی با انتظارات حرکت نکردند.
البته این وضعیت تنها بازیکنان ایرانی را شامل نمیشود و بازیکنان خارجی با کیفیت نازل نیز در ترکیب استقلال قرار گرفتهاند. نمونه امروزی چنین بازیکنانی گوستاوو بلانکو است که با وجود اینکه گفته میشود در هفتههای اخیر کمی رشد فنی داشته اما به طور کلی این بازیکن نیز در حد نام باشگاه استقلال ظاهر نشده است.
جدا از مسائل فنی و لطمههای بزرگی که استقلال در این سالها بابت جذب بازیکنان متوسط و حتی ضعیف متحمل شده، ضررهای مالی بزرگی نیز پدید آمده است و میلیاردها تومان بابت به خدمتگیری این قبیل بازیکنان از کف رفته است.
در آستانه نقل و انتقالات و در اثنایی که مدیران و مالکان باشگاه استقلال باید همسو با لیستی که موسیمانه در اختیارشان قرار میدهد، حرکت کرده و نسبت به جذب بازیکنان جدید اقدام کنند، اشاره به این موضوع بسیاری ضروری است. هرچند که دایره بازیکنانی از این دست گستردهتر است و نام بازیکنانی که در حد باشگاه استقلال نبودند فقط به غلامی، مهری، رمضانی و رضاوند خلاصه نمیشود و در گذشته نیز بازیکنان بیکیفتی به ترکیب استقلال رسیدند که هرگز در حد و اندازه نام این باشگاه نبودند اما در سالهای نزدیکتر تعداد این بازیکنان به طرز مشکوکی در استقلال رو به فزونی است که این مسأله نگرانیهای بسیاری را به دنبال داشته است.
همینها قهرمانیها را گرفتند
همین طیف بازیکنان با عملکرد ملالآور خود جامهای بسیاری را از استقلال گرفتند و مسبب بسیاری از ناکامیها بودند. از فصل دوازدهم تا فصل بیست و چهارم استقلال فقط یک بار قهرمان لیگ برتر شده و یک جام را هم در حذفی به دست آورده و انبوهی از جامها را هدر داده است. آنچه در کنار بدشانسیها و گاه ناداوریها در به وجود آمدن این ناکامی تاریخی سهیم بوده، جذب همین بازیکنان بیکیفیت است که استقلال را در سراشیبی سقوط قرار دادهاند. حال اگر قهرمانی استقلال در لیگ دوازدهم را به خاطر بیاوریم یا دوران اوج این تیم در سالهای ابتدایی لیگ برتر که منتج به دو قهرمانی در لیگ در فصول پنجم و هشتم شد، به این باور میرسیم که همواره این قهرمانیها در شرایطی به دست آمده که استقلال هم در ترکیب اصلی و هم روی نیمکت بازیکنان شاخصی در اختیار داشته است که هریک به خودی خود قادر بودند موازنه را به سود تیمشان تغییر دهند. استقلال فصل جاری اما فاقد این ویژگی است و بیتعارف نه در ترکیب اصلی جنس جوری دارد و نه روی نیمکت بازیکنانی حاضرند که قابلیت تغییر سریع نتیجه را داشته باشند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰