تیتر: توکلی پس از شکست مقابل تراکتور: شایسته امتیاز بودیم؛ فوتبال ایران غرق در حاشیه است

شاهین توکلی، مدافع تیم فولاد خوزستان، پس از شکست خانگی مقابل تراکتور، ضمن ابراز نارضایتی از نتیجه با وجود عملکرد خوب تیمش، به اشتباهات فردی، قطع شدن VAR و حواشی بیهوده در فوتبال ایران انتقاد کرد.

به گزارش فرتاک ورزشی؛ شاهین توکلی، مدافع تیم فوتبال فولاد خوزستان، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره شکست خانگی تیمش مقابل تراکتور اظهار داشت: ما شروع بسیار خوبی در این دیدار داشتیم و در نیمه اول توانستیم تیم صدرنشین را تحت فشار قرار دهیم و چندین موقعیت گلزنی خوب نیز ایجاد کردیم که متاسفانه از دست رفت. در نیمه دوم، روی یک غافلگیری گل خوردیم و اخراج یکی از بازیکنان نیز شرایط را برای ما دشوارتر کرد، اما با این حال موفق به زدن گل تساوی شدیم. متاسفانه در لحظات پایانی بازی، گل دوم را دریافت کردیم و در نهایت شکست خوردیم، در حالی که به نظر من، ما شایستگی کسب امتیاز از صدرنشین جدول را داشتیم.

وی در مورد اشتباه سینا اسدبیگی گفت: فوتبال یک ورزش تیمی است و بروز اشتباهات در آن اجتناب‌ناپذیر است و ممکن است هر بازیکنی دچار آن شود. سینا بازیکن باکیفیتی است و این اتفاق می‌توانست برای هر یک از ما رخ دهد.

توکلی در خصوص قطع شدن سیستم VAR در این مسابقه خاطرنشان کرد: متاسفانه فوتبال ایران نه تنها از سطح فوتبال اروپا، بلکه از فوتبال آسیا نیز عقب‌تر است و اینکه ما ۲۰ دقیقه در زمین منتظر فعال شدن VAR بمانیم، اصلا وضعیت خوبی نیست.

مدافع فولاد خوزستان درباره حواشی دیدار با تراکتور یادآور شد: این مسابقه برای هر دو تیم از حساسیت بالایی برخوردار بود و متاسفانه شاهد یکسری اتفاقات ناخوشایند در زمین و کنار زمین بودیم. متاسفانه فوتبال ایران به شدت درگیر حاشیه شده است و بسیاری از مسائل به صورت بی‌جهت بزرگ‌نمایی می‌شوند. واقعا برخی صحبت‌ها و اقدامات در این فوتبال کاملا غیرضروری است و اگر مطرح یا انجام نشود، هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد. این حواشی به هیچ وجه به سود فوتبال ما نیست.