بوژوویچ علیه جباری: او آخرین کسی است که می‌تواند درباره من نظر بدهد!

میودراگ بوژوویچ، سرمربی سابق استقلال، به اظهارات اخیر مجتبی جباری، سرمربی فعلی این تیم، واکنش نشان داد و با لحنی تند او را مورد انتقاد قرار داد.

به گزارش فرتاک ورزشی؛ میودراگ بوژوویچ در واکنش به صحبت‌های مجتبی جباری گفت: «قرار بود او رابطه من و بازیکنان را بهتر کند، نه اینکه اقتدار من را تضعیف کند و علیه من کار کند. او آخرین کسی است که در این باشگاه می‌تواند درباره کار من اظهار نظر کند. در نهایت، جباری آینده دارد، اما در زندگی، انسان خوب بودن خیلی سخت‌تر از مربی خوب بودن است. به هر حال، این قهرمانی در جام حذفی متعلق به او نیست، بلکه حاصل کار همه مربیانی است که امسال در استقلال فعالیت کردند.»

بوژوویچ با لحنی تحقیرآمیز درباره جباری افزود: «چرا باید به حرف‌های جباری توجه کنم؟ او کجا خودش را به‌عنوان مربی ثابت کرده؟ او مشکلاتی در ذهنش دارد، و ما به‌زودی همه با هم شاهد آن خواهیم بود. یادتان باشد این حرف‌های من را؛ وقتی زمانش برسد، به یادشان خواهید افتاد.»

سرمربی سابق استقلال همچنین نحوه قطع همکاری باشگاه با خود را مورد انتقاد قرار داد و گفت: «شیوه‌ای که با من قطع همکاری کردند، بسیار تحقیرآمیز بود. من از طریق تلگرام فهمیدم که اخراج شده‌ام؛ فقط نوشته بودند: “ممنون”. تصور کنید! حتی کسی با من تماس نگرفت تا این موضوع را بگوید؛ این رفتار چقدر بی‌احترامی به من، به‌عنوان یک انسان بود.»