آمار خیره‌کننده رضائیان؛ تنها مقابل ناکامی مهاجمان استقلال

رامین رضائیان طی مدت حضورش در جمع استقلالی‌ها یک تنه جور خط حمله استقلال را کشیده و با 12 گلی که به ثمر رسانده با 7 مهاجم استقلال برابری می‌کند.

آمار عجیب مهاجمان استقلال در فصل جاری حکایت عجیبی است که به یک کلاف سر در گم تبدیل شده است. از ابتدای فصل آبی‌پوشان مهاجمانی نظیر آرمان رمضانی، گوستاوو بلانکو، محمد حسین اسلامی و علیرضا کوشکی را در این پس استفاده کردند ولی چندان نتایج مطلوبی را به دست نیاوردند تا در نیم فصل با خروج بلانکو و رمضانی نفراتی مانند جوئل کوجو، محمدرضا آزادی و مسعود جوما نیز به این نفرات اضافه شوند تا مشکل گلزنی استقلالی‌ها برطرف شود. ولی آنچه مشاهده می‌کنیم عملکرد ضعیف این نفرات در طول مسابقاتی است که آبی‌پوشان طی فصل گذشته آنها را پشت سر گذاشته‌اند. این آمار ضعیف در حالی بیشتر به چشم می‌آید که تنها یک بازیکن در این تیم رکورد بهتری را از تمام مهاجمان استقلال از خود به جای گذاشته است؛ این بازیکن نیز کسی نیست جز رامین رضائیان 35 ساله!

رامین رضائیان طی دیدارهایی که استقلال در فصل جاری پشت سر گذاشته توانسته 12 گل را به تنهایی به ثمر برساند. وی 9 گل را در لیگ برتر، یک گل در لیگ نخبگان آسیا و 2 گل نیز در جام حذفی ایران به ثمر رسانده که به نوبه خود آمار بسیار جالب و قابل توجهی است اما 7 مهاجم استقلال طی دیدارهایی که در زمین بازی حضور داشتند مجموعا 12 گل را به ثمر رسانده‌اند، در حالی که رضائیان به تنهایی همین آمار را به نام خود ثبت کرده است. بازیکنی مانند بلانکو که در فصل گذشته آمار بسیار خوبی را از خود به جای گذاشته بود در نیم فصل اول فقط یک گل آن‌هم در مسابقات جام حذفی توانست به ثمر برساند. آرمان رمضانی که با آمار صفر گل‌زده نیم فصل آبی پوشان را ترک کرد، نتوانست گره گل‌زنی را در استقلال باز کند. مهرداد محمدی هم با یک گل زده به دلیل مصدومیتی که با آن مواجه شد، به نوعی از گردونه رقابت‌ها خارج و نتوانست به تیمش کمک شایانی کند. محمد حسین اسلامی هم با دو گلی که در لیگ ایران و آسیا به ثمر رسانده در این فصل رضایت‌بخش ظاهر نشده تا در کنار علیرضا کوشکی که او هم در مجموع همین رقابت‌ها تنها 3 گل را به ثمر رسانده است نتوانند اعتماد مربیان و هواداران را به خود جلب نمایند.

در نیم فصل دوم مدیران و کادرفنی استقلال با علم به همین آمارها محمدرضا آزادی، جوئل کوجو و مسعود جوما را به خدمت گرفتند تا تیم‌شان بر مشکلات گل‌زنی فائق آید و بتوانند جایگاه خود را در جدول ارتقا دهند ولی آزادی در لیگ ایران، لیگ نخبگان و جام حذفی تنها 3 گل را به ثمر رساند تا فقط آمار بهتری از دیگر مهاجمان به نام خود ثبت کند اما کوجو و جوما هم طی این مدت یک گل‌زده داشتند تا آمار موقعیت‌های از دست رفته‌ آنها که در آخرین بازی استقلال که مقابل پیکان برگزار شده است بیش از گلهایی شود که این دو بازیکن توانسته‌اند به ثمر برسانند.یک نگاه اجمالی به همین اعداد و ارقام ذکر شده نشان می‌دهد رامین رضائیان تا همین جای فصل جور همه مهاجمان استقلال را کشده و به تنهایی آمار بسیار بهتری را از خود به جای گذاشته است و شاید اگر این بازیکن در تیم حضور نداشت وضعیت فعلی آبی‌پوشان به مراتب بدتر از چیزی بود که اکنون وجود دارد. این در حالی است که از گوشه کنار زمزمه‌هایی برای عدم تمدید قرارداد وی به گوش می‌رسد و هر جا هم صحبت از آمارهای بسیار خوب وی شده بحث پنالتی‌هایی به میان آمده که این بازیکن به ثمر رسانده است. بله رامین 7 گل از 12 گل خود را از روی نقطه پنالتی به ثمر رسانده ولی همین موضوع نشان از تمرکز و اعتماد به نفس بالای وی دارد و همین موضوع اگر در مقابل پیکان نبود شاید آنها مجبور می‌شدند از جام حذفی نیز خداحافظی کرده و به دنبال نهمین سرمربی فصل باشند.

حالا باید دید آیا مسئولان باشگاه استقلال درنهایت با تمدید قرار داد بهترین بازیکن فصل خود موافقت خواهند کرد و به این کار مبادرت می‌کنند یا غرق در فضای هواداری شده و به دلیل سن بالای این بازیکن و به بهانه جوان‌گرایی روی اسم رامین رضائیان خط قرمز خواهند کشید؟